schill

SCHILL & SEILACHER

Produce si dezvolta Aditivi si Antistatizanti pentru finisaj textil.

EXPERTUL IN CHIMICALE SPECIALE SI SOLUTII PERSONALIZATE (H1)

Chiar de la infiintarea companiei de catre Christoph Seilacher impreuna cu cumnatul sau Karl Schill in Heilbronn in 1877, fabrica chimica pentru fabricarea de produse speciale pentru industria pielariei a contat intotdeauna pe apropierea fata de clientii sai ca fiind forta motrice pentru succesul lor. Datorita creativitatii si multumita produselor si a standardelor inalte a companiei, Schill + Seilacher a crescut repede.

In Böblingen se produc chimicale speciale pentru productia si finisajul textil, industria pielariei si a hartiei albe, in timp ce in fabrica din Hamburg se dezvolta si produc chimicale speciale pentru industria cauciucului, agenti anti-spumare, polidispersie, emulsii siliconice si produse pentru procesarea latexului. Succesull continuu al produselor pe piata din SUA a dus in 1979 la infiintarea in America a companiei Struktol in Stow, Ohio.

Azi, peste 600 de angajati in lumea intreaga reprezinta succesul grupului corporatist Schill + Seilacher, care este in continuare o afacere de familie. Cresterea noastra dinamica este asigurata de traditia noastra si de un grad ridicat de cercetare si dezvoltare.

Schill + Seilacher dezvolta si produce antistatizanti pentru fibre si fir e sintetice din :

  • poliamide
  • poliester
  • polipropilene
  • polietilene
  • rayon
  • acetat
  • elastomeri.

Experienta indelungata in producerea de antistatizanti si tehnologia inovatoare asigura eficientizarea atat a productiei cat si a procesarii in fazele tehnologice urmatoare si indeplinirea celor mai inalte standarde de calitate cu produsele Schill + Seilacher. Gama larga de produse de inalta calitate oferite pentru productia si procesarea fibrelor si firelor completeaza oferta noastra.

Noi suntem partenerul cu tehnologie recunoscuta la nivel mondial care acorda asistenta si suport clientilor din intreaga lume pentru a indeplini cerintele lor specifice. Suntem un partener valoros pentru industria Automotive si Constructii, ca si pentru industria medicala.