sauer

Saurer Components GmbH

SAURER produce rulmenti si elemente de rulmenti, role, discuri de texturare si role de ghidaj,unitati de texturare,stoper de torsiune la masinile de rasucit,Cureluse si Mansoane pentru instalatii de Texturare(Daytex), Duze cu aer, Fuse pentru instalatii Covering.

Temco este un producator German foarte cunoscut pentru productia de componente mecanice de inalta eficienta pentru masini textile, in particular pentru productia de fire sintetice. In 1883 Friedrich Fischer a proiectat prima masina de rectificat bile. Mai tarziu acesta a fost declarat anul in care a fost fondat FAG.

 

MOMENTE IMPORTANTE IN ISTORIA SAURER (H1)

2013 Oerlikon sells the business units Natural Fibers and Textile Components to the Jinsheng Group.
2008 Name change according to the merger with the location Fellbach to: Oerlikon Textile Components GmbH, Branch Hammelburg.
2007 OC Oerlikon takes over the Saurer Group. Name change to Oerlikon Heberlein Temco GmbH.
2006 Very successful restart as Temco Components GmbH as part of the Saurer Group. Consolidation of the product portfolio.
2005 Insolvency of the Temco Textilmaschinenkomponenten GmbH.
1998 Resale to the investment fund 3i.
1994 Split off from FAG and sale to the investment fund ECP. Renamed Temco Textilmaschinenkomponenten GmbH.
1957 FAG Kugelfischer takes over the company Meister in Hammelburg as production site and starts with the production of components for textile applications.
1883 Friedrich Fischer designs the first ball-grinder machine. Later the year has been declared as the year in which FAG was established.

Datorita know-how-ului bogat in procese tehnologice textile, in combinatie cu intelegerea nevoilor clientilor din intreaga lume, Temco este un partener valoros si de incredere pentru afacerea Dvs.

O GAMA LARGA DE PRODUSE PENTRU A RASPUNDE NECESITATILOR CLIENTILOR IN FUNCTIE DE APLICATIE:

  • Rulmenti si elemente de rulmenti, role
  • Discuri de texturare si role de ghidaj
  • Unitati de texturare
  • Stoper de torsiune la masinile de rasucit
  • Cureluse si Mansoane pentru instalatii de Texturare(Daytex)
  • Duze cu aer
  • Fuse pentru instalatii Covering