Suntem prezenti in Romania pentru a acorda consultanta si suport in Vanzari si Post-Vanzari cu scopul de a indeplini cerintele clienților inca de la bun inceput: de la consultanta pentru alegerea produsului sau a solutiei optime care satisface cel mai bine nevoile si specificatia clientilor, la oferte de pret pentru:

  • Concentrate de culoare masterbatch, aditivi si antistatizanti pentru finisaj textil
  • Componente, aparatura de laborator si accesorii periferice pentru utilaje din productia si procesarea de fibre si fire
  • Tesaturi si materiale tehnice pentru uniforme de protectie
  • Testarea calitatii de la fibra la tesatura , Curatarea fibrelor si a firelor

pana la servicii de suport in derularea contractului de vanzare-cumparare si post-vanzare.

Inalta calitate a partenerilor din portofoliu demonstreaza valoarea pe care o putem adauga in dezvoltarea activitatilor industriale ale clienților nostri, lucrand impreuna pentru a obtine optimizare si succes.

Avem o relatie apropiata cu clienții si ii sustinem cu deschidere si pasiune. Suntem convinsi ca acestea sunt ingredientele de baza in procesul de dezvoltare.

MISIUNEA NOASTRA

Impreuna ne dezvoltam si adaugam valoare``.

AMYTEX este intermediar in domeniul produselor de finisaj textil, piese de schimb, componente si aparatura pentru utilaje din industria textila, tesaturi si materiale tehnice pentru uniforme de protectie. Lucram in Romania cu scopul de a dezvolta afacerile clienților nostri, ajutandu-i sa obtina o eficienta mai buna, sa castige piete noi, sa isi dezvolte afacerea.

Experienta noastra in consultanta si managementul proiectelor, combinata cu forta partenerilor nostri, care sunt producatori de top, reprezinta relatia optima castig-castig pentru proiectele de dezvoltare ale clienților noștri.

Acesta este motivul pentru care crezul nostru este „Impreuna ne dezvoltam si adaugam valoare „.

EXPERIENTA NOASTRA

Experienta indelungata in domeniul induscriei textile

18 ani experienta profesionala, incepand cu 3 ani inginerie in productie si departamentul tehnic-creatie in domeniul textil la o fabrica de tricotaje si confectii si 15 ani in intermedieri industriale si Consultanta in Vanzari si Customer Support in utilaje pentru industria textila. Am certificari de pregatire profesionala in domeniul tehnic si economic date de Universitatea Tehnica Gh. Asachi Iasi 1989-1994, Facultatea de Chimia si Tehnologia Textilelor, ASE Bucuresti (Facultatea Contabilitate si Informatica de Gestiune) , precum si de Sales Agent acordate de partenerii furnizori de echipamente, piese, aparatura si tesaturi, in perioada 2001-2016.

EXPERIENTA INDELUNGATA IN DOMENIUL MASELOR PLASTICE

7 ani in intermedieri industriale si Consultanta in Vanzari si Customer Support in utilaje pentru industria maselor plastice si reciclare deseuri mase plastice.

Mihaela Ionescu

Administrator

 

„Lucrez in domeniul intermedierilor industriale din anii 2000 .

Dezvoltarea mea profesionala mi-a permis sa obtin o experienta importanta in domeniul echipamentelor si componentelor pentru utilaje din domeniul industriei textile, cat si de prelucrare si reciclare a maselor plastice si cauciucului. Am fost, de asemenea, interesata de la produsele pentru finisaj textil care innobileaza fibrele, firele, cat si masele plastice pana la tesaturi si in special a celor tehnice pentru uniformele de protectie.

In prezent, am pus experienta mea, precum si experienta partenerilor mei, in slujba clientilor nostri, reprezentand in Romania companii importante in domeniul lor.”

0
Km anual
Parcursi in interes de business